Izvor: Radio Dunav, 06.Okt.2022, 08:04

ХУМАНИТАРНИ ВИКЕНД У АПАТИНУ! ПРИСУСТВУЈТЕ ДОГАЂАЈИМА И ПОМОЗИТЕ ДА ЖАРКО ОЗДРАВИ

У оквиру прикупљања средстава за лечење Жарка Тишме, у Апатину ће сутра и у суботу бити одржане две хуманитарне свирке. У клубу “Студио 54”, сутра ће бити одржана журка на којој ће свирати група “Магија”, док ће љубитељи нешто тврђег звука у суботу у “Бермудском троуглу” моћи >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << да присуствују хуманитарном концерту на којем ће свирати бендови “Мајкан” и “Прљави Ромео”. Оба догађаја почињу у 21 час, а комплетни приходи од продаје пића и улазница ће бити усмерени за лечење Жарка Тишме. У локалима ће бити постављене и кутије за донације.
Поред тога, на стадиону крај Дунава у Апатину ће 08. октобра од 15 часова, у оквиру деветог кола Војвођанске фудбалске лиге север бити одигран општински дерби између домаће “Младости” и пригревачког “Братсва”, а управа Фудбалског клуба “Младост” је одлучила да ће сви приходи од продатих улазница бити уплаћени за лечење нашег суграђанина. На оовом спортском догађају ће такође бити постављене и кутије за донације.
Играчи оба клуба су позвали Апатинце и становнике околних места, да у што већем броју присуствују овим хуманитарним догађајима, како би се што пре прикупила средства за наставак Жарковог лечења.
Сви који желе да помогну да Жарко оздрави, а нису у могућности да присуствују догађајима то могу учинити слањем СМС поруке са текстом 1306 на број 3030, или уплатом на динарске и девизне рачуне:
Уплата на динарски рачун: 160-6000001421558-77
Уплата на девизни рачун: 160-6000001422084-51
IBAN: RS35160600000142208451
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
The post ХУМАНИТАРНИ ВИКЕНД У АПАТИНУ! ПРИСУСТВУЈТЕ ДОГАЂАЈИМА И ПОМОЗИТЕ ДА ЖАРКО ОЗДРАВИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.