Izvor: Radio Dunav, 09.Avg.2022, 09:14

ДВЕ ОСОБЕ ИЗГУБИЛЕ ЖИВОТ НА ПУТЕВИМА ЗБО

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 10 саобраћајних незгода у којима су две особе погинуле, три особе задобиле тешке и девет особа лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.
На територији града >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Сомбора евидентирано је шест саобраћајних незгода у којима су две особе погинуле, три особе задобиле тешке и шест особа лаке телесне повреде.
На подручју општине Апатин евидентирана је једна саобраћајна незгода. На подручју општине Оџаци евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лаке телесне повреде. На подручју општине Кула евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој је једна особа задобиле лаке телесне повреде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.
Написано 46 захтевa за покретање прекршајног поступка и издато 367 прекршајних налога. Најчешћи узроци саобраћајних незгода су неприлагођена брзина кретања и неуступање права првенства пролаза.
The post ДВЕ ОСОБЕ ИЗГУБИЛЕ ЖИВОТ НА ПУТЕВИМА ЗБО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.