Izvor: Radio Dunav, 05.Jul.2022, 10:35

СПОРТИСТИ ИЗ ШАПЦА И ЛОЗНИЦЕ СЕ ЗА НОВА ТАКМИЧЕЊА ПРИПРЕМАЈУ У АПАТИНУ

У Апатину је крајем јуна почео спортски летњи камп, у оквиру којег је око седамдесет дечака и девојчица Обојкашког клуба “Заслон” из Шапца седам дана боравило и тренирало у нашем граду. Гости су смештени у Техничкој школи са домом ученика, где су два пута дневно имали тренинге >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << на три одбојкашка терена.
Са полазницима кампа радило је шест одбојкашких стручњака, а главни тренер је Иван Бучевац, први тренер “Албе” из Блажа, вишеструког првака Румуније. Шабачки одбојкаши су своје утакмице играли против “Младости” из Бачког Петроваца, док су девојчиће играле против домаћег Одбојкашког клуба “Апатин”.
Поред спортских активности, учесници кампа су боравили на базенима “Бање Јунаковић”, а бродићем “Апатинка” су обишли “Горње Подунавље”.
Ово је још једна потврда да Апатин има идеалне услове за припреме младих спортиста у летњем периоду. Половином августа на припреме у наш град ће доћи сениорска екипа ОК “Заслон”, а заједно са њима у истом периоду за нову такмичарску сезону ће се у Апатину припремати и женска сениоркска екипа “Лознице”.
The post СПОРТИСТИ ИЗ ШАПЦА И ЛОЗНИЦЕ СЕ ЗА НОВА ТАКМИЧЕЊА ПРИПРЕМАЈУ У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.