Izvor: Radio Dunav, 22.Jun.2021, 12:26

ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ АПАТИНСКОГ РИБЉЕГ ПАПРИКАША

Овогодишње „Апатинске рибарске вечери“ ће бити одржане од 22. до 25. јула, а у склопу манифестације већ по традицији се организује и такмичење у кувању рибљег паприкаша.
Квалификације за све такмичаре са територије Апатина одвијају се првог дана, односно у четвртак 22. јула >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << а котизација је 2.000,00 дин. У овом такмичењу нема награда, а 15 најбољих такмичара ће учествовати у великом финалу.
У петак, 23. јула одржаће се други квалификациони дан, а уједно Отворено првенство Апатина у кувању рибљег паприкаша. Ово такмичење је намењено искључиво за учеснике који нису са територије општине Апатин. Цена котизације 3.000,00 динара, а обезбеђене су награде за три првопласирана такмичара који пролазе и у финално такмичење.
Финале „Златног котлића“ ће бити одржано у суботу, 24. јула, а учествоваће сви они такмичари који су избори пласман у квалификацијама, док су за три првопласирана кувара обезбеђене вредне награде.
У недељу, 25. јула ће се одржати Ревијално вече, односно масовно кување апатинског рибљег паприкаша без такмичарског значаја, а котизација је 2.500,00 динара.
Пријаве се могу поднети искључиво у просторијама Туристичке организације Апатин, на адреси Петефи Шандора 2а (уз плаћање котизације), радним данима од 08 до 14 часова. Број места је ограничен!
The post ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ АПАТИНСКОГ РИБЉЕГ ПАПРИКАША appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.