ЗАВРШЕН ПУТ СТАПАР-СИВАЦ, САОБРАЋАЈНИЦА ОД ВЕЛИКЕ ВАЖНОСТИ ЗА АПАТИНЦЕ

Izvor: Radio Dunav, 07.Feb.2024, 10:29

ЗАВРШЕН ПУТ СТАПАР-СИВАЦ, САОБРАЋАЈНИЦА ОД ВЕЛИКЕ ВАЖНОСТИ ЗА АПАТИНЦЕ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић је у друштву градоначелника Сомбора Антониа Ратковића, председника Општине Кула Дамјана Миљанића, начелника Западнобачког управног округа Горана Нонковића и представника извођача радова „Екстра Ауто Транспорт“ д.о.о. Врбас Милутина >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Перуновића, јуче обишао завршене радове на изградњи локалног пута Стапар – Сивац. Мировић је рекао да је ова саобраћајница веома значајна за Сомбор и Кулу, а посебно за становнике Апатина, јер ће преко ње Апатинци добити директан излаз на будућу брзу саобраћајницу Сомбор-Кикинда.
-Дужина овог локалног пута је готово 16 километара, а вредност радова је око 1,37 милијарди динара. Овај пут је веома значајан за град Сомбор и општину Кула, а посебно за становнике Апатина јер ће преко њега Апатинци добити директан излаз на будућу брзу саобраћајницу Сомбор-Кикинда, рекао је Мировић.
Према његовим речима, овај пут је значајан и за пољопривреднике, којима ће бити олакшан приступ парцелама.
-Ово је важна вест за све грађане Стапара, Сивца и других насеља јер ће знатно скратити путовања и уз то ће допринети бољој повезаности насељених места у Западнобачком округу, закључио је председник Мировић.
Обиласку радова присуствовали су и покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Огњен Бјелић, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Александар Софић, директор Управе за капитална улагања Милош Малетић, председник Скупштине општине Кула Велибор Милојичић, члан Градског већа Сомбора за област комуналне делатности и инвестиција Ђорђе Зорић и представници надзорног органа.
The post ЗАВРШЕН ПУТ СТАПАР-СИВАЦ, САОБРАЋАЈНИЦА ОД ВЕЛИКЕ ВАЖНОСТИ ЗА АПАТИНЦЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.