Izvor: Radio Dunav, 16.Apr.2021, 11:52

КК „АПАТИН“ ДЕВЕТОМ ПОБЕДОМ У НИЗУ ОБЕЗБЕДИО ПРВО МЕСТО У ПЛЕЈ-АУТУ

У дербију који су одиграле првопласирана и другопласирана екипа плеј-аута групе Друге кошаркашке регионалне лиге, Кошаркашки клуб „Апатин“ је на гостовању у Суботици победио ОКК „Спартак“ резултатом 85:84, по четвртинама (18:17, 22:19, 18:25 и 26:24). Млади Апатинци су у одличној и неизвесној >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << утакмици заслужено славили и забележили девету победу у низу, којом су обезбедили прво место на крају првенства у плеј-аут групи Друге регионалне лиге север.
Треба напоменути да су уз сениоре, капитена Ћопића и Лакету утакмицу обележили одлични наступи кадета Сладића и пионира Богдановића и Олујића који се нису уплашили тежине утакмице, већ су преузели одговорност и били најзаслужнији за победу против реномираног противника.
Последњи овосезонски меч кошаркаши „Апатина“ ће одиграти сутра, 17. априла 2021. године од 19 часова против екипе „Марина“ из Бачке Паланке.
The post КК „АПАТИН“ ДЕВЕТОМ ПОБЕДОМ У НИЗУ ОБЕЗБЕДИО ПРВО МЕСТО У ПЛЕЈ-АУТУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.