Субота у „Cineplexx Promenadi“- нови филм „Мала Сирена“, породични дан, маскембал и дружење

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 12:16

Субота у „Cineplexx Promenadi“- нови филм „Мала Сирена“, породични дан, маскембал и дружење

Биоскоп Cineplexx Promenada позива све мале сирене на „Family Day“ у суботу, 27. маја на велики маскенбал и дружење поводом новог филма „Мала сирена“. Фото: Cinaplexx Спремите ваше костиме популарних ликова из ове Дизнијеве бајке, а у холу биоскопа вас очекује и facepainting, као и „водене“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << игре са аниматорима. За специјалну пројекцију у 17 часова, када очекујемо специјалне госте, припремили смо и поклоне за најсрећније. Улазнице у продаји!
Најпознатија сирена на свету коначно стиже на велико платно биоскопа Cineplexx Promenada, а тим поводом се дружимо у суботу, 27. маја од 14 до 17 часова. У холу биоскопа организован је велики маскенбал на ком ће све мале сирене моћи да покажу своје костиме, а уједно и да своје креације улепшају фацепаинтингом.
На специјалној пројекцији од 17 часова очекују вас поклони за најсрећније. Aquapark Petroland дароваће најсрећнијима бесплатне целодневне улазнице за летњу авантуру у највећој туристичко-забавној атракцији у Србији, а Brunch Sweets ће обрадовати најсрећније укусним sweet box-ом. На специјалној пројекцији у 17ч публика ће имати прилику да се дружи са специјалним гостима, глумцима и музичарима који су позајмили своје гласове у синхронизацији филма „Мала сирена“.
„Мала сирена“ је омиљена прича о сирени која жуди да искуси живот на копну и, противно жељи свог оца, краља Тритона, посећује површину, где се заљубљује у човека, принца Ерика. Ирина Арсенијевић, млада певачка звезда позајмљује глас једној од најомиљенијих Дизнијевих принцеза, сирени Аријел. У улози принца Ерика нашао се Душан Свилар, док је у синхронизованој верзији филма “Мала сирена” Ђорђе Давид краљ Тритон. Незаборавни Урсулин лик, који споразумно одузима фантастичан глас мале Аријел интерпретираће певачица Тијана Дапчевић, а у улози забавног галеба Скатла, који верује да је најбољи извор информација за Аријел нашла се певачица Едита Арадиновић. Чувеном краби Себастијану глас даје глумац Милан Тубић.
Трејлер филма: https://youtu.be/vLy-do4mhTY
Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Cineplexx Promenada или путем апликације Cineplexx RS и сајта! За све чланове Породичног филм клуба, куповином три или четири улазнице за исти филм, остварује се посебна снижена цена улазнице за све чланове породице. Специјална цена карте која износи 330 динара за 2Д и 450 динара за 3Д дечје филмове, члановима Породичног филм клуба пружа још бољу забаву за читаву породицу. Учланите се већ данас у Цинеплеxx Породични филм клуб кликом на линк или на благајнама биоскопа, јер поред погодности које наше чланство садржи, искористите и додатне погодности специјалног породичног пакета у Cineplexx Promenadi.
Солистички концерт Неле Драшковић у Културној станици „Еђшег“, 23. мај

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Субота у „Cineplexx Promenadi“- нови филм „Мала Сирена“, породични дан, маскембал и дружење се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.