„Градске инфо“ и „Cineplexx“ вам поклањају две карте за филм „Ламборгини: Човек који је створио легенду“

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 18:30

„Градске инфо“ и „Cineplexx“ вам поклањају две карте за филм „Ламборгини: Човек који је створио легенду“

Наш портал ће ове недеље у сарадњи са биоскопом „Cineplexx“ у Променади, поделити две карте за пројекцију филма „Ламборгини: Човек који је створио легенду“ у понедељак у 19.30 часова. Фото: Cineplexx Како би постали потенцијални добитник карата потребно је да на Инстаграму запратите >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наш портал „Градске инфо“ као и профил „Cineplexx Promenada“, као и да лајкујете објаву и коментару означите особу коју би са собом повели баш на овај филм.
Добитник карата биће познат у недељу у поподневним часовима, а та информација биће званично објављена на нашим друштвеним мрежама.
Ламборгини: Човек који је створио легенду  Филм се заснива на биографији Феручија Ламборгинија и оцртава дуг живот славног предузетника од производње трактора на почетку његове каријере, преко производње војних возила током Другог светског рата, а затим на пројектовање и производњу легендарних Ламборгини луксузних спортских аутомобила који су у коначници дефинисали његову заоставштину.

„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Градске инфо“ и „Cineplexx“ вам поклањају две карте за филм „Ламборгини: Човек који је створио легенду“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.