Филм Јорговани за десет дана има 100.000 биоскопских гледалаца (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 14:07

Филм Јорговани за десет дана има 100.000 биоскопских гледалаца (ВИДЕО)

Филм „Јорговани“, у коме играју Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић, за десет дана приказивања у биоскопима у Србији и региону видело је 100.000 гледалаца, саопштили су данас продуценти. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић Остварење редитеља Синише Цветића и сценаристе Давида Јаковљевића >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << недавно је имало премијеру на ФЕСТ-у, а „Јорговани“ су „помало сатиричан филм о лицу и наличју домаће кинематографије“, наведено је у саопштењу.

У остварењу „Јорговани“ играју и Гордан Кичић, Мима Караџић, Исидора Јанковић, Јован Јовановић, Јана Бјелица, Небојша Дугалић, Павле Чемерикић, Ненад Окановић, Вахид Џанковић и Петар Васиљевић.
Како је најављено, филм „Јорговани“ наставља редовну биоскопску дистрибуцију широм земље региона, и у многим европским градовима.
Pojačana kontrola korišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje do 17. marta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Филм Јорговани за десет дана има 100.000 биоскопских гледалаца (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.