Izvor: Danas, 06.Jun.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka uz Avalski toranj

Beograd - U trci uz Avalski toranj u kojoj je nastupilo više od 60 trkača u četiri konkurencije, pobedio je danas Slobodan Marinkov,saopšteno je danas.

Drugi u seniorskoj konkurenciji je bio Radomir Razdoljac, a treći Miloš Bilić.

- Prošle godine sam zauzeo drugo mesto, a ovoga puta sam trijumfovao u ovoj jako teškoj trci. Veoma sam srećan zbog pobede i zahvalan organizatorima na dobroj trci i vrednoj nagradi. Sigurno ću učestvovati i sledeće godine - izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << je Marinkov.

U ženskoj konkurenciji trijumfovala je Ivana Živković, drugo mesto osvojila je Aleksandra Marinkov, a treće Jovana Knežević.

- Ponovo sam trijumfovala u najzahtevnijoj trci na našim prostorima i zbog toga sam zadovoljna. Ova trka je još teža u odnosu na trku uz Beograđanku zbog veoma uskog stepeništa. Trka zahteva pre svega dobru mentalnu pripremu, pa tek onda i fizičku formu - rekla je Živković.

Kod veterana je pobedio Dejan Popović (4:04,20), drugo mesto pripalo je Miši Jahodi, a treće Draganu Šimiću.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.