Fedeks premoren, Nole se vraća na vrh?

Izvor: RTS, 18.Sep.2012, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fedeks premoren, Nole se vraća na vrh?

Rodžer Federer tvrdi da je potpuno iscrpljen i da, za sada, ne zna na kojim turnirima će igrati do kraja godine. "Neću imati snage za sve turnire", rekao je Federer, koji do kraja godine brani titule iz Bazela, Pariza i Londona.

Novak Đoković mogao bi da se vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na prvo mesto na ATP listi lakše nego što se očekivalo, jer je Rodžer Federer iscrpljen pred poslednju rundu turnira na kojima brani čak tri titule – Bazel, Pariz i London.

"Potpuno sam iscrpljen i ne znam na kojim turnirima ću nastupiti do kraja godine. Naravno da želim da ostanem na vrhu ATP liste, tako da pažljivo moram da izaberem turnire. Problem je što neću moći da nastupim na svim na kojima želim da igram", rekao je Federer.

Fererer trenutno ima 11.805 bodova, dok Novak ima 10.470.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.