Izvor: TvojPortal.com, 04.Okt.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karabatić francuzima sada Srbin

Tvoj portal  Nikola Karabatić platio kauciju i pušten je iz pritvora, a fracuska javnost otvoreno traži visoku kaznu za jednog od najboljih rukometaša sveta.
U Francuskoj se nastavlja afera u vezi sa klađenjem i nameštanjem utakmice nacionalnog šampionata između Monpeljea i Seson Sevinja, u kojoj "glavnu ulogu" ima najbolji rukometaš Francuske i sveta, Nikola Karabatić.

nekad ponos Francuske, a danas "samo" Srbin

Francuski mediji prenose da je Karabatić >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << morao da plati kauciju od 4500 evra da bi mogao da se, protiv optužbi, brani sa slobode. Kako je preko svog advokata ali i preko svoje Facebook stranice izjavio "preživljava noću moru" ali i dalje za pakao u kojem se našao okrivljuje devojku.
Nema sumnje da su Karabatića snašle sve muke ovog sveta. Ugled je nepovratno ukaljan, bez obzira na ishod procesa, a posledice će osetiti i po džepu.
Navodno je kladionica BetClic, čije je Karabatić zaštitno lice, već skinula sa bilborda za kampanju koju je snimio zajedno sa fudbalerom Marselom Desaijem i košarkašem Tonijem Parkerom. Moguće je da isti potez povuku i ostali članovi sponzorskog pula, Adidas, Kinder i Ferrero.
Procene su da trofejni rukometaš od sponzorskih ugovora godišnje zarađuje 700.000 evra.
Ono što posebno može da zaboli Karabatića je činjenica da francuski mediji počinju da ga oslovljavaju kao francuskog rukometaša srpskog porekla.
Poznati nedeljnik Le Nouvel Observateur osudio je ovakav zaokret uređivačke politike francuskih medija, naglašavajući da je bezobrazluk isticati nefrancusko poreklo sportista kada se otkrije da su umešani u afere.
Ostaje da se vidi i da li će se ovaj slučaj zadržati samo na pomenutoj utakmici.
Francuski mediji spekulišu da se sumnja na novi skandal, odnosno da je upitan još jedan poraz Monpeljea, od 26. maja kada je aktuelni šampion izgubio od Nimesa.
Izvor:mondo.rs

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Policija presluškivala panične razgovore Karabatića i optuženih za nameštanje meča!

Izvor: Blic, 05.Okt.2012, 13:00

Bura u Francuskoj oko nameštanja rukometne utakmice između Monpeljea i Seson Sevinje se ne stišava, a isplivali su i ključni dokazu koje dovode u vezu sa skandalom Nikolu Karabatića, jednog od najboljih igrača na svetu...Protiv Nikole Karabatića i njegovog brata Luke, kao i nekadašnjeg reprezentativca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.