Zlata i Saša pijačari

Izvor: Poznati.info, 17.Maj.2013, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlata i Saša pijačari

Pevačica i dizajner redovno odlaze u nabavku namirnica, a kod prodavaca su omiljeni, pa često dobijaju i popuste

Oni su poznati koji žive život kao sav običan svet.

Ko kaže da Zlata Petrović nije domaćica?! Jeste, i te kakva! Ona vodi računa o celoj kući, a posebno o kuhinji i frižideru, koji nikako ne sme da bude prazan. Zbog toga Zlata svakodnevno odlazi u nabavku, a na pijaci u Mirijevu se odomaćila. Svi prodavci je poznaju, pa čim uđe čuje: >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << „Gde si, Zlato“, „Dođi do moje tezge“…

Zlata ih sve pozdravi, ali već ima svoje favorite, kod kojih kupuje. Tezgu s jajima nikada ne zaobiđe. Natrpa ona u ruke pa joj se ponekad desi i da neko jaje završi na zemlji, ali je pevačici to simpatično.

I Saša Vidić je postao „inventar“ na pijaci, ali na Novom Beogradu. Zbog toga često dobije i popust. U to smo se i sami uverili dok je kupovao cveće, papričice i ostale sitnice. Dizajner voli i da proćaska s prodavačicama, a možda mu je to taktika za cenkanje.

(M. D.)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.