Zek Efron u novim “Čuvarima plaže”?

Izvor: Svet, 11.Avg.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zek Efron u novim “Čuvarima plaže”?

Mlada holivudska zvezda Zek Efron je u pregovorima da glumi u dugo očekivanom filmu “Čuvari plaže” sa Dvejnom Džonsonom.
Tema filma “Čuvari plaže” je spašavanje plaže od ekološke katastrofe koju namerava da napravi naftni tajkun, a likovi koje glume Džonson i, potencijalno, Efron pokušavaju da ga spreče.
Fim će režirati Set Gordon, poznat po ostvarenjima “Užasni šefovi” i “Kradljivac identiteta”, od koga se očekuje da na komičan način >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prikaže živote spasilaca.
Snimanje bi trebalo da počne u februaru sledeće godine kako saznaje magazin Holivud riporter.
“Čuvari plaže” je popularna američka serija koja je trajala od 1989. do 2001. i koja je od Pamele Anderson i Dejvida Haselhofa, koji su trčali po plaži u crvenim kupaćim kostimima, napravila svetske zvezde.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaboravite Miča Bjukenona... (FOTO)

Izvor: Mondo, 11.Avg.2015

On će igrati u novoj verziji "Čuvara plaže"!..Hit serijal iz devedesetih dobiće svoju filmsku verziju, piše "Didžital spaj"...Već je objavljeno da će iskusnog starijeg spasioca sa plaže igrati Dvejn "Stena" Džonson, a sada taj portal piše da je uloga mladog spasiosa namenjena Zeku Efronu...Efron,...

Nastavak na Mondo...

Zek Efron glumi u ''Čuvarima plaže''?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2015, 10:45

Mlada holivudska zvezda Zek Efron je u pregovorima da glumi u dugo očekivanom filmu ''Čuvari plaže'' sa Dvejnom DŽonsonom...Tema filma''Čuvari plaže'' je spašavanje plaže od ekološke katastrofe koju namerava da napravi naftni tajkun a likovi koje glume Džonson i, potencijalno, Efron pokušavaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.