Vratila se Tanja Savić

Izvor: S media, 16.Sep.2011, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratila se Tanja Savić

Savićka pre tri dana došla iz Australije sa sinom Maksimom i suprugom Dušanom.

Tanja Savić se posle godinu dana provedenih u Australiji vratila u Srbiju! Pevačica je sa sinom Maksimom i suprugom Duškom Jovančevićem pre tri dana sletela na aerodrom "Nikola Tesla", gde su je sačekali roditelji Staniša i Živana Savić, brat Tomica i sestra Biljana, piše Kurir.

Tanja Savić završila u bolnici!

Tanja Savić ponovo trudna?

Tanjin suprug bankrotirao!?
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
- Evo, došla nam je Tanja, tu smo svi i slavimo - radosno nam je rekao Staniša i dodao:

- Tanja je trenutno na spratu, hrani dete, pa ne može da se javi. Mogu da vam kažem da smo presrećni!

Porodica popularne „Zvezde Granda“ je prvi put pre tri dana videla unuka Maksima, od koga se sad bukvalno ne odvaja. Kuća je prepuna rođaka i prijatelja koji su došli da vide Tanju i dete. Inače, ako bude sve teklo po planu, pevačica će uskoro snimiti i singl koji je planirala da napravi po povratku iz Gold Kosta.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRATILA SE TANJA SAVIĆ

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011

Konačno stigla međ svoje. Tanja Savić se posle godinu dana provedenih u Australiji vratila u Srbiju! Pevačica je sa sinom Maksimom i suprugom Duškom Jovančevićem pre tri dana sletela na aerodrom ‘Nikola Tesla“, gde su je sačekali roditelji Staniša i Živana Savić, brat Tomica i sestra Biljana...Konačno...

Nastavak na Kurir...

Tanja Savić konačno u Srbiji

Izvor: Svet plus, 16.Sep.2011

Tanja Savić konačno je pre tri dana doputovala iz Australije u Srbiju. Pevačica je u društvu supruga Dušana i sina Maksima posle godinu dana došla u svoj rodni grad, gde su je sačekali roditelji Staniša i Živana Savić, brat Tomica i sestra Biljana.

Nastavak na Svet plus...

Tanja Savić se vratila u Srbiju!

Izvor: Svet, 16.Sep.2011

naslov: . Tanja Savić se vratila u Srbiju!. . . . excerpt: . Prvi put nakon godinu dana, Grandova pevačica došla je u rodnu zemlju, sa sinom Maksimom i suprugom Dušanom.. . ...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.