Tanja Savić izmislila trudnoću?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2011, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić izmislila trudnoću?

Pevačica, navodno, na nagovor supruga proturila vest da je u drugom stanju, kako bi skrenula pažnju s priča o njihovom razvodu.

Tanja Savić je na predlog supruga Dušana Jovančevića izmislila da je trudna, kako bi skrenula pažnju s priča da imaju probleme u braku i da su na korak od razvoda, saznaje Kurir.

Izvor blizak pevačici kaže da je Dušan, pošto su se pomirili, Tanji predložio da se vrate u Australiju, jer će tamo, daleko od medija, moći da prevaziđu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << probleme.

- Tanja mu je rekla da priče o njihovom braku neće prestati ako otputuju, već će joj biti još teže jer neće moći da ih demantuje. Tada joj je Dušan predložio da lansira vest da je trudna, kako bi dokazala da je među njima sve u redu. To je i uradila u emisiji "Ami G Show“ - tvrdi sagovornik.

Uoči gostovanja u Ognjenovoj emisiji Tanja je u intervjuu za magazin Svet nesvesno delimično potvrdila saznanja.

- Pokušavam da uskladim privatni život s karijerom, ali to je zasad nemoguće. Tek sledeće godine, po povratku iz Gold Kosta, imaću vremena da se posvetim karijeri, ali i da završim zidanje kuće u Beogradu. Trenutno je sve to nemoguće, jer mi je Maksim na prvom mestu. Tada će već biti malo veći, a moći ću da angažujem i dadilju - rekla je Savićeva.

Maksim će biti veći? A beba? Zar beba koja će za godinu dana imati oko četiri meseca neće biti problem? Na nju je Tanja očigledno zaboravila!

Pošto je Tanja u Australiji, njena majka Živana je kratko rekla:

- Koliko ja znam, ona jeste trudna!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.