Švarceneger postaje novinski urednik

Izvor: NaDlanu.com, 05.Mar.2013, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger postaje novinski urednik

Arnold Švarceneger će, nakon što se proslavio kao glumac a zatim bio izabran za guvernera američke države Kalifornija, sada raditi kao urednik dva časopisa o bodibildingu.

Kako piše američki list Los Anđeles Tajms, Švarceneger je imenovan za izvršnog urednika časopisa "Muscle & Fitness" i "Flex". Švarceneger će, između ostalog, pisati kolumne u časopisima, na čijim je naslovnim stranama bio više od 60 puta, piše Los Anđeles tajms. Švarceneger je rekao da su ga izdanja pomenutih časopisa inspirisali da počne da diže tegove. Časopise izdaje američka izdavačka kompanija "American Media".(Nezavisne novine, agencije)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terminator uskoro i novinski urednik

Izvor: Telegraf.rs, 05.Mar.2013

Arnold Švarceneger, nakon što se proslavio kao glumac i guverner Kalifonije, sada će se oprobati i kao novinski urednik u časopisima o bodibildingu, za koje kaže da su ga inspirisali da počne da vežba

Nastavak na Telegraf.rs...

Švarceneger uređuje 2 časopisa o bodibildingu

Izvor: Kurir, 05.Mar.2013

Glumac će pisati i kolumne Muscle & Fitness i Flex magazin na čijim se naslovnim stranama pojavio više od 60 puta..LOS ANĐELES - Glumac i nekadašnji guverener Kalifornije Arnold Švarceneger postaće urednik dva časopisa o bodibildingu...Švarceneger je imenovan za izvršnog urednika Muscle & Fitness...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.