Stanija pobegla u Ameriku!?

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2012, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija pobegla u Ameriku!?

Nakon učestvovanja u “Survajveru” i velike medijske pažnje koju je izazvala, Stanija Dobrojević vratila se u Ameriku gde inače živi i radi…

Stanija Dobrojević

Noćas je stigla u Njujork i odmah se obratila svojim fanovima na Tviteru:

- Posle 5 meseci opet USA..nedostajao mi je Ritz, prijatelji, moj stan, bazen, teretana, starbaks, OKEAN sve sve sve… Moj život i moj mir >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << – napisala je Stanija i dodala:

- Možda sam prvi put shvatila da ja u stvari stvarno volim Ameriku!

Izgleda da se Stanija ne vodi starom dobrom “Bolje prvi u selu, nego poslednji u gradu”, njoj “Velika jabuka” više odgovara!

Inače u sinoćnjoj emisiji, Stanija je nudila mito Radovanu da je pusti da pobedi, a zauzvrat mu je nudila ključ od auta i stana u Los Anđelesu.

Sve i da se starleta šalila, nuđenje mita je ozbiljan prestup u “Survajveru”!

Izvor: S media

U međuvremenu Stanija je objavila demant ove vesti koji prenosimo:

Stanija Dobrojević: Ovo je danas udarna vest? Hahaha HIT! Da li da demantujem ili samo da nastavim da se smejem? Otišla sam u Ameriku zbog posla i ugovora, kao i da uradim takse jer mi je krajnji rok. Znate sta su takse….pošto sam zaposlena devojka, od godišnje zarade mi skidaju takse i na kraju godine ih vraćaju…to mi dođe kao najslađi “ušteđeni” prihod. A ovi novinski natpisi da sam nudila mito neću ni da komentrišem… mada ima istine da sam izgorela u zelji da se vratim u Ujedinjenje. Jesam skandal majstor, i haos u Survivoru tek sledi…gledajte! A ja čim završim obaveze brzo sedam u avion i dolećem u Srbiju! Ljubi vas vaša Stanija! Kiss kiss kiss
Pogledaj vesti o: Survivor,   Nju Jork

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.