Snima se i treća sezona serije 13 Reasons Why

Izvor: Tracara.com, 06.Jun.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snima se i treća sezona serije 13 Reasons Why

Iako je priča o Hanni Baker završena, čini se da ostali likovi i dalje čekaju na rasplet svoje – a to će se možda dogoditi u trećoj sezoni serije 13 Reasons Why. Uprkos apelima javnosti da se serija otkaže zbog eksplicitne scene silovanja u drugoj sezoni, Netflix je uradio upravo suprotno. Snimanje nove sezone počeće kroz nekoliko meseci, a premijera se očekuje u 2019. godini. Treća sezona imaće 13 epizoda, a među producentima će se ponovo naći Selena Gomez, kao i Brian Yorkey, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Joy Gorman, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Tom McCarthy, Steve Golin. Sa druge strane, svi koji su odgledali drugu sezonu, shvatili su da prostora za treću ima, imajući u vidu šokantan završetak.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

13 razloga zašto 3 – Potvrđena i treća sezona serije

Izvor: Domino Magazin, 07.Jun.2018, 09:55

Netflix je već objavio da se snima i nastavak 13 reasons why The post 13 razloga zašto 3 – Potvrđena i treća sezona serije appeared first on Domino magazin.

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.