PREVARA U „ZVEZDAMA GRANDA“!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2011, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA U „ZVEZDAMA GRANDA“!

Bruka i sramota „Granda“! Pevačica Ana Sević žestoko je oštećena u subotnjem baražu jer je tokom njenog nastupa na dnu ekrana stajalo „glasajte za Nikolinu Kovač“. Mlada Užičanka nastupala je pod rednim brojem pet, međutim, dok je pevala pesmu Indire Radić „Srpkinja je mene majka rodila“, gledaoci su mogli da pročitaju: Glasajte! Broj četiri - Nikolina Kovač!

Bruka i sramota „Granda“!

Pevačica Ana Sević žestoko je oštećena u subotnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << baražu jer je tokom njenog nastupa na dnu ekrana stajalo „glasajte za Nikolinu Kovač“. Mlada Užičanka nastupala je pod rednim brojem pet, međutim, dok je pevala pesmu Indire Radić „Srpkinja je mene majka rodila“, gledaoci su mogli da pročitaju: Glasajte! Broj četiri - Nikolina Kovač!

Da zlo bude veće, u jednom trenutku na ekranu se našla Anina slika, ali se ton izgubio, pa su njene šanse da prođe dalje svedene na minimum.

- Mnogo sam se potresla zbog svega - započinje priču Ana Sević i dodaje:

- Ko je kriv za ovu neprijatnu situaciju, više nije ni bitno. Ne znam da li su moji glasovi otišli Nikolini, ali Saša Popović nije mi dao nikakvo objašnjenje, niti sam imala vremena da ga bilo šta pitam. Mogu samo reći da ovaj gore vidi sve - zaključuje nesuđena „Zvezda Granda“, kojoj su prijatelji iste večeri javili šta se dešava, pa je nakon ispadanja odbila da direktoru Popoviću prokomentariše svoje učešće.

Saša Popović po starom običaju nije želeo da odgovori na naše pozive i SMS poruke i objasni ko je odgovoran za ovaj skandal pred milionskim auditorijumom. Nije nam pojasnio ni zbog čega glasovi sa MTS mreže nisu registrovani, kao ni zbog čega gledaoci iz Nemačke nisu mogli da pošalju glas za svog favorita.

Nije imao nijedan jedini odgovor, a vi samo glasajte, glasajte, glasajte...

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevara u Zvezdama Granda

Izvor: Svet plus, 16.Maj.2011

Pevačica Ana Sević žestoko je oštećena u subotnjem baražu jer je tokom njenog nastupa na dnu ekrana stajalo bdquo;glasajte za Nikolinu Kovač ldquo;. Mlada Užičanka nastupala je pod rednim brojem pet, međutim, dok je pevala pesmu Indire Radić bdquo;Srpkinja je mene majka rodila ldquo;, gledaoci...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.