Severina zbog trudnoće propustila Kebin koncert?

Izvor: Tracara.com, 11.Dec.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina zbog trudnoće propustila Kebin koncert?

Nakon što se nije pojavila na koncertu svekra Dragana Kojića Kebe, medijima je počela da kruži priča o razvodu Severina i Igora Kojića, iako je pevačica to momentalno demantovala fotografijama na Instagramu. Međutim, kako tvrde njeni prijatelji, istina je drugačija. Kako otkrivaju njeni prijatelji za domaće medije, Severina Kojić je trudna, zbog čega je otkazala sve nastupe, uključujući i koncert svog svekra. “Siguran sam da Severina i Igor čekaju svoje prvo dete, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << to kriju od javnosti. To su rekli samo užoj porodici. Ona je odjednom otkazala koncerte, a nije bila ni kod Kebe u Centru Sava. Pravdala nam se da se zbog prehlade nije pojavila kao gošća na nastupu svog svekra, ali niko joj nije poverovao da bi zbog toga propustila koncert. Znamo da je išla u Ameriku na kliniku za lečenje steriliteta i ti lekari su joj očito pomogli da zatrudni”, otkriva prijatelj ovog bračnog para, i dodaje da mu je logično što pevačica, s obzirom na to da ima 46 godina, želi da prve mesece trudnoće provede bez napora i stresa. Na ovu temu progovorio je i Keba, pa kada su ga pitali da li je Severina zbog trudnoće propustila njegov koncert, pevač je odgovorio: “Daj Bože da uskoro pevam na proslavi rođenja unuka. Desiće se i to. Takođe, biće prilike da Severina bude gost na nekom mom narednom koncertu. Ona je imala opravdan razlog zbog kog se nije pojavila i ne zameram joj. Severina i ja se čujemo svaki dan i čuli smo se i posle koncerta. Sve je u redu”, rekao je folker za Informer. Ipak, Severina i njen suprug Igor se i dalje nisu oglašavali ovim povodom.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kojići i Joksimovići se sreli posle skandala: Ovako se Jovana ponašala nakon svađe sa Severinom!

Izvor: Press, 12.Dec.2018, 00:19

Severina Kojić prošle nedelje izazvala je još jedan u nizu skandala kada se nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe, koji ju je prethodno ispoštovao i nije pozvao Jovanu i Željka Joksimovića na svoju slavu, kako je to njegova snajka zahtevala. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.