SVI SLAVE! Maca Diskrecija IZAŠLA iz Zadruge! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SLAVE! Maca Diskrecija IZAŠLA iz Zadruge! (VIDEO)

Zvali je na kapiju.

U drugom pismu koje je stiglo ovog četvrtka zadrugare su dočekale lepe vesti, a za sve to je zaslužna Maca Diskrecija! Jovana Tomić Matora kao ovonedeljni Vođa pročitala je pismo.

Pogledajte OVDE kako su Sloba i Luna divljali od ranog jutra. 

- Dragi zadrugari, Maca je bila na zadatku ove nedelje i Veliki šef je oduševljen kako si odradila ovaj zadatak! Svi zadrugari su nagrađeni duplim budžetom, a Maca će dobiti specijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nagradu. Neka dođe Maca do kapije - pisalo je, između ostalog, u pismu Velikog šefa.

Maca je u kostimu psa došla do kapije i izašla, a šta je njena nagrada ni zadrugari ni gledaoci još ne znaju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKINULA SE GOLA Zadrugarka milionima pokazala čime raspolaže

Izvor: Blic, 15.Mar.2018

Nakon što je u Belu kuću stiglo pismo kojim je Veliki šef obavestio sve zadrugare da je Maca Diskrecija uspešno obavila zadatak svi su se obradovali jer je njena pobeda donela nagradu svima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.