SCANDAL! saznaje: Lukijan Ivanović sinoć priveden!

Izvor: Svet, 11.Avg.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: Lukijan Ivanović sinoć priveden!

Kako SCANDAL! saznaje Lukijan Ivanović sinoć je priveden u Višegradu. Njega su sa nastupa izveli policajci i priveli u stanicu gde su ga zadržali do jutra!
Kako SCANDAL! saznaje finalista X faktora svirao je u jednom lokalu kada su oko 23 sata došli policajci i rekli mu da odmah prekine svirku:
Iz potpuno menih nepoznatih razloga tražili su da prestanem da sviram. Ja sam ih iskulirao. Dolazili su još četiri puta u toku nastupa a ja sam im čak i pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << posvetio. I tada su me priveli! Dok sma bio u stanici oni su mi pričali neku meni neshvatljivu priču ali sam iskulirao da ne bih dobio po nosu. Zahvalio sam im na privođenju, a oni su mi zapretili da ako još jednom zasviram u istom lokalu da će me staviti u pritvor. Hvala svima koji su bili na svirci i koji su policajcima koji su trenirali strogoću skanadirali dok su me na silu izvodili iz lokala“, ispričao je Lukijan.
A kako je Aca Lukas privođen u Crnoj Gori posle napada i masovne tuče proičitajte samo u najnovijem broju tabloida SCANDAL! A šta vas još očekuje u novom broju pogledajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.