Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2020, 11:14

SCANDAL! paparaco! Jovana Mišković POKAZALA STOMAK!

SCANDAL! paparaco u akciji! 17. maj, Šimanovci OSIM STOMAKA, NIGDE VIŠKA! Jovana Mišković ponosno je prošetala svoj trudnički stomak. Pevačica je inače u poodmakloj trudnoći, ali osim stomaka, nigde se ne vidi višak. Drugim rečima, samo se po stomaku vidi da je u drugom stanju, pa s pravom kažemo da je Jovana seksi trudnica! Nisam The post SCANDAL! paparaco! Jovana Mišković POKAZALA STOMAK! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! paparaco! Kebo, menjaj ove OČAJNE OBRVE!

Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2020

SCANDAL! paparaco u akciji 17. maj, Košutnjak, Beograd Kebo, moraš pod hitno da menjaš obrve! Tačnije, valjalo bi da nađeš boljeg tattoo majstora. DA BUDU KAO SEVERININE… Čak i ako si ih radio po modelu Severininih, neko te je debelo zajebao! Ovakav ne možeš ni na trandža šou, a kamoli na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.