RADA MANOJLOVIĆ U „MAGACINU“

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA MANOJLOVIĆ U „MAGACINU“

Rada Manojlović večeras će prvi put nastupiti u „Magacinu“, jednom od najpopularnijih beogradskih klubova. Ona je nedavno objavila album, ali će publika, sem novih hitova, imati prilike da čuje i njene stare pesme. Poznato je da Rada na

Rada Manojlović večeras će prvi put nastupiti u „Magacinu“, jednom od najpopularnijih beogradskih klubova. Ona je nedavno objavila album, ali će publika, sem novih hitova, imati prilike da čuje i njene stare pesme. Poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da Rada na nastupima pravi odličnu atmosferu, tako da se i ovoga puta očekuje da će zablistati.

Nakon nje, u petak 27. januara, u „Magacinu“ će zapevati Saša Kovačević, a svi koji na Svetoga Savu dođu u klub moći će da se opuste uz njegove pesme „Kako posle nas“, „Jedina si vredela od svih“, „Korak do dna“, „Ruka za spas“.

(D. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.