PEJOVIĆIMA PRESELO SKIJANJE

Izvor: Kurir, 02.Feb.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEJOVIĆIMA PRESELO SKIJANJE

Moglo je i gore! Supruga Ace Pejovića Biljana teško je povredila nogu i ruku prošlog vikenda, na skijanju na Kopaoniku, saznaje Kurir!

Moglo je i gore!

Supruga Ace Pejovića Biljana teško je povredila nogu i ruku prošlog vikenda, na skijanju na Kopaoniku, saznaje Kurir!

Izvor našeg lista blizak Pejovićima kaže da su Biljani i noga i ruka u gipsu.

- Biljana je odličan skijaš, ali je odlučila da se oproba na malo zahtevnijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stazi. Pala je na sredini staze i tokom prevrtanja se povredila - kazao je naš sagovornik i dodao:

- Spasioci su brzo stigli i ukazali joj prvu pomoć, a zatim je prebačena u bolnicu!

Zvali smo Pejovića, koji je potvrdio naša saznanja:

- Biljani je su povređeni prednji ukršteni ligamenti na nozi i ruka, trenutno je u gipsu. Ide na fizikalne terapije, tako da će sve biti dobro. Hvala vam što brinete - poručio nam je pevač.

Inače, Pejovići su planirali da nakon Kopaonika odu u Italiju, ali će iz opravdanih razloga morati malo da sačekaju. Biće snega!

(D. D. - Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preselo mu skijanje: Supruga Ace Pejovića ozbiljno povređena!

Izvor: Scandal.rs, 02.Feb.2012

Supruga Ace Pejovića Biljana teško je povredila nogu i ruku prošlog vikenda, na skijanju na Kopaoniku. Kako saznaje Kurir od izvora bliskog Pejovićima, Biljani su i noga i ruka u gipsu. - Biljana je odličan skijaš, ali je odlučila da se oproba na malo zahtevnijoj stazi. Pala je na sredini staze...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.