Novogodišnja čestitka Andrije i Anđelke

Izvor: Prva.rs, 28.Dec.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja čestitka Andrije i Anđelke

Kako će najpopularniji par u Srbiji proslaviti Novu godinu saznaćete ako 31. 12. u 20.30 budete uz Prvu TV I specijalno izdanje “Andrije i Anđelke”. Popularni junaci najgledanije hit serije svojim vernim gledaocima uputili su lepe čestitke i pozivaju sve svoje fanove da budu uz Prvu TV poslednjeg dana 2015. i uživaju u još jednoj sjajnoj epizodi.

Anđelka je svima požela da uvek imaju mogućnost izbora.
“Da vas na poslu cene. Da vam se kod kuće raduju. I da vas sve to >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << čini dovoljno bezbrižnim da uživate u svakom danu i da vam ostane taman toliko "neostvarenog" koliko je potrebno da vas svakog dana gura napred”, dodala je Anđa.

Andrija je poželeo svima da budu zdravi i da se okreću samo ka suncu.
“Da su oko vas najbolji ljudi, da živite život sa osmehom na licu. Želim vam od srca da volite i čuvate vaše porodice i što više vremena provodite sa svojom decom i roditeljima,bakama i dekama,ujnama i stričevima, rođacima i bližim i daljim, jer ćete tako biti jači i sposobniji da pobeđujete u bitkama koje život neprestano organizuje u ovoj našoj arena”, poručio je Andra.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.