Novi studio, nova pravila: Ovo su nove Zvezde Granda

Izvor: Tracara.com, 10.Sep.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi studio, nova pravila: Ovo su nove Zvezde Granda

Žiri u novom sastavu Grand Online Danas je počelo snimanje nove sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, koje se na male ekrane u novom formatu vraća krajem meseca. Sem što će umesto Ace Lukasa u žiriju biti Đorđe David, gledaoce očekuju i brojne izmene kada su pravila u pitanju. Žiri ponovo sedi zajedno, a takmičar će imati priliku da odabere svog mentora koji će ga voditi kroz emisije. Članovi žirija su sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << smešteni u kapsuli, a tokom emisije gledaoci i takmičari ih ne vide sve dok se kapsula ne otvori. Po rečima direktora Granda, ove sezone će biti pravednija borba i ocenjivaće se samo kvalitet. U studio su uloženi milioni Grand Online “Pored kandidata ove sezone takmiči se i žiri. Svaki član žirija biće mentor, odnosno imaće svoj tim. Žiri je smešten u kapsulu i ne vide takmičara dok peva, ali ga čuje i na osnovu toga daje glas. Žiri ima mogućnost da dodeli “da” ili da ne dodeli glas uopšte. Kada kandidat završi sa pevanjem otvara se kapsula i žiri tek tada može da vidi kandidata,” ispričao je Saša Popović i onda objasnio. “Produkcija će ponaosob pitati svakog člana žirija da li želi tom kandidatu da bude mentor, odnosno da bude u njegovom timu. Svaki član žirija koji je glasao za takmičara ima prava da se „bori“ da kandidat bude u njegovom timu i to mora da potvrdi drugim tasterom,” kaže on.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

KAKAV DOČEK! JK zapretila novom članu žirija: Malo ćemo te MALTRETIRATI, kao guštera u vojsci! NAVIKNI SE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2018, 08:15

Nova sezona - nova pravila!..Nova sezona "Zvezde Granda" počela je juče sa snimanjem, a članovi žirija u nešto izmenjenom sastavu bili su i više nego raspoloženi...Prvi je na snimanje stigao upravo "novajlija" Đorđe David, koji je zamenio Acu Lukasa. Roker je u studiu na Košutnjaku došao pre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.