Novi SCANDAL! donosi: Ćazim odlepio za Stanijom!

Izvor: Svet, 07.Okt.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi SCANDAL! donosi: Ćazim odlepio za Stanijom!

Kako novi SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Ćazim Osmani odlepio je za Stanijom Dobrojević! Prema rečima našeg izvora, kontroverzni biznismen rešio je da osvoji novopečenu pevačicu, ali se ona ne da tako lako!
“Čim je čuo da je Stanija počela da se bavi i pevanjem, Ćazim je rešio da je angažuje da nastupa u njegovom hotelu u Poreču! Međutim, Stanija nije mogla baš tad kada je on zamislio, ali joj je ponudio odličan honorar za samo dvadesetak pesama, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Stanija pristala, te je prošle subote pevala u Poreču”, ispričao je izvor za SCANDAL!
A šta se dešavalo nakon nastupa, koliko je Stanija tačno zaradila, gde je i s kim prenoćila, te kako se Ćazim ponašao prema njoj, pročitajte u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg nedeljnika SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!
A šta vas još očekuje u novom broju, pročitajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Novi SCANDAL! donosi: Ćazim odlepio za Stanijom!

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2016

Kako novi SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Ćazim Osmani odlepio je za Stanijom Dobrojević! Prema rečima našeg izvora, kontroverzni biznismen rešio je da osvoji novopečenu pevačicu, ali se ona ne da tako lako!..“Čim je čuo da je Stanija počela da se bavi i pevanjem, Ćazim je rešio da je angažuje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.