Ni Rijana, ni Kendel! Luis Hamilton: Uživam u samoći

Izvor: Prva.rs, 11.Dec.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Rijana, ni Kendel! Luis Hamilton: Uživam u samoći

Početkom godine, tačnije u februaru Luis Hamilotn i Nikol Šerzinger definitivno su raskinuli svoju sedmogodišnju vezu. Od tada, vozača Formule 1 spajaju sa mnogim damama iz svetskog šoubiza. Tačnije, sa svakom sa kojom se u nekom trenutku našao u društvu.
Rijana, Kendel Džener, DžiDži Hadid... Ali kako kaže, nema ništa od toga. Sam je i uživa u tome.
On je gostovao u jednom američkom šou te je domaćinu Džonatanu Rosu otkrio:
"Drugačije je. Bio sam u dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << veze u svom životu. Jedna od 18 do 22 godine, druga od 23 do 30 godine i zato sa sigurnošću mogu da kažem da mi je nedostajo samostalni život koji su moji prijatelji imali", otkrio je Luis i dodao:
"Sada dajem celog sebe poslu, ove godine radim više nego ikada i putujem kao ludak i proživljavam sve što sam želeo da proživim."
Kada ga je voditelj pitdao dali povremeno uživa u lepom društvu, vozač Formule 1 je odgovorio:
"Povremeno da. Ja uživam, veoma se dobro zabavljam i mogu reći da je ovo veoma zanimljiv period u mom životu."
Izlazi mnogo. Mnogo više nego što je, kako kaže, ikada izlazio.
"Do ove godine žrtvovao sam sve, tako da mogu slobodno da kažem da nisam nikada stvaro izašao. Prošle godine sam na primer izašao možda tri puta i to je bilo previše. Zato ove godine ne žalim ni zbog čega što se dogodilo, i ne žalim ni začim što nisam uradio. Vozim bolje nego ikada tako da svakako nastavljam da izlazim"


Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.