Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas pred sudom

Izvor: Tracara.com, 24.Apr.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas pred sudom

Neće se sresti Arhiva Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas daju iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao. Ispred Tužilaštva nalazi se veliki broj novinara i televizijskih ekipa i za saslušanje vlada veliko interesovanje medija. Bekvalčeva i Lazukić odvojeno će dati iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu o nasilju koje se dogodilo pre deset dana, a osim njih biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << saslušana i dadilja, koja će izjavu dati u svojstvu svedoka. Prvi će pred tužioca izaći Lazukić u deset časova, pola sata kasnije Nataša, dok će bebisiterka iskaz dati u 11 sati. Inače, Lazukiću je na snazi zabrana prilaska pevačici od 30 dana. (Kurir)

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nekoliko minuta pred suđenje sa Natašom Luka Lazukić imao BIZARAN ZAHTEV

Izvor: Blic, 24.Apr.2018

Pevačica Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas se prvi put suočavaju na sudu, nakon što ju je on pretukao pre nešto više od nedelju dana u njenom stanu na Dedinju.

Nastavak na Blic...

Lazukić izašao iz suda! Posle saslušanja - ne podiže glavu! Izbegao rulju novinara, a onda je učinio OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2018

Dao iskaz...Suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić dao je danas na prvom saslušanju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu izjavu u procesu koji je protiv njega pokrenula pop pevačica, koja tvrdi da ju je on pretukao u noći između 13. i 14. marta...PRVI PUT DAO IZJAVU: Evo šta je rekao advokat Nataše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

POČINJE PRAVNA BORBA NATAŠE I LUKE Advokati Bekvalčeve spremili OŠTRE OPTUŽBE

Izvor: Press, 24.Apr.2018

Osim Nataše Bekvalac i Luke Lazukića u Prvom osnovnom tužilaštvu biće saslušana i dadilja J. M. koja je kobne noći čuvala njihovu ćerkicu Katju u stanu gde se sve odigralo. . Priča o nasilju nad srpskom pevačicom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.