Naći ću joj dečka da se malo smiri

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naći ću joj dečka da se malo smiri"

Rat pevačica Dare Bubamare i Aleksandre Radović u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" iz nedelje u nedelju ne jenjava. Temperamentna Dara poziva ljutu rivalku da dođe na njen nastup kako bi nešto naučila i poručuje da bi se Aleksandra odlično provela, ali i da bi našla dečka koji bi je, kako kaže, smirio.

- Trebalo bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da Aleksandra Radović dođe na moj nastup, pa da vidi kako izgleda kada se peva pred više od sto ljudi. Ipak je na mom nastupu mnogo ljudi koji su lepi i koji obožavaju da slušaju moju muziku, a pored toga, svi se dobro provedemo. Dala bih joj centralni separe i celu noć bi mogla besplatno da pije. Imala bi na raspolaganju najskuplja pića, a ako treba, i muškarca ću joj naći koji će je osvojiti i malo smiriti - priča Dara.

- Ženama u tim godinama je potrebna ljubav. Ko mene poznaje, odlično zna da sam dobrica i da nisam zlonamerna i da nikoga ne mrzim. Jednostavno, moj problem je što sam iskrena i nisam kao 99 odsto estrade koja se folira. Znaš ono, pričaju svi su fini, sve je lepo, a u stvari ogovaraju sa strane - kaže pevačica za "Alo" i dodaje da nikada nije mrzela Aleksandru.

- Ne mrzim Aleksandru, to odmah moram da stavim svima do znanja, ali ta pljuvanja po pevačima me zgražavaju. Ne mogu da slušam njeno foliranje i glumatanja - kaže pevačica i dodaje da Aleksandrino foliranje nema granicu.

- Ona se folira, priča svoje, a ja odgovaram?! Ne volim folirante poput nje koji su do juče pevali narodnjake i bili prateći vokali mnogim pevačima i onda im se gadi narodna muzika i sve im je odvratno. Zašto ne može da prizna kako je počela karijeru, jednostavno ju je blam da ispriča. Juče je svirala harmoniku u Banovicima, a danas kao peva džez i gade joj se narodnjaci. Kao, ne znam narodne pesme, a došla u takmičenje da ocenjuje pevanje, pa sramota - završava Dara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.