NEUSTRAŠIVA: Rijana plivala u bazenu sa ajkulama!

Izvor: Kurir, 05.Feb.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEUSTRAŠIVA: Rijana plivala u bazenu sa ajkulama!

Pevačica je na snimanju za naslovnu stranu jednog prestižnog časopisa pokazala da se sjajno snalazi u vodi, ali i hrabrost zbog susreta sa strašnim ribama

Rijana je još jednom opravdala svoj nadimak koji ima na Instagramu "Loša devojka".

Ona je dobila ponudu da se fotografiše za naslovnu stranu magazina "Harper's Bazaar", ali uz jedan uslov. Morala je da pliva sa ajkulama.

Rijana je hrabro prihvatila izazov i dok su je ajkule mirno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posmatale, pevačica je promenila nekoliko kupaćih kostima.

Na jednoj neverovatnoj fotografiji koju je napravio Norman Džin Roj, Rijana nosi beli kupaći kostim i pliva rame uz rame sa ajkulom.

Pevačica je pokazala zavidne podvodne veštine, ali i da je za sve ove godine na sceni, naučila veoma dobro da pozira.

@harpersbazaarus #CoverStory wearing a jumpsuit customed by my friend. Thank you @olivier_rousteing @melzy917 @mylahmorales @ursulastephen

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on Feb 4, 2015 at 4:26pm PST

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.