NEMEŠOVA MAJKA: SINE, MARIJANA TE PRAVI BUDALOM!

Izvor: Kurir, 22.Jun.2011, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMEŠOVA MAJKA: SINE, MARIJANA TE PRAVI BUDALOM!

Uznemirili ga. Otac i majka Nikole Nemeševića ušli su uplakani u kuću Velikog brata i sve vreme molili svog sina da po izlasku iz rijalitija dođe pravo kući. Nemeševa mama Nada nije mogla da zaustavi suze, dok je otac pokušavao da je smiri.

Uznemirili ga.

Otac i majka Nikole Nemeševića ušli su uplakani u kuću Velikog brata i sve vreme molili svog sina da po izlasku iz rijalitija dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pravo kući. Nemeševa mama Nada nije mogla da zaustavi suze, dok je otac pokušavao da je smiri.

Mama Nada - Sve može da se ispravi, samo smrt ne može. Ako se opametiš, ako se uzmeš u pamet... Svi ćemo biti dobro čim dođeš kući.

Tata - Mi te čekamo kad izađeš i vodimo te našoj kući. Ideš odmah s nama kući da tamo budemo svi zagrljeni.

Mama Nada - Hoćemo ponovo našeg sina nazad. U našu ljubav nemoj da sumnjaš. Od tebe nikada niko nije pravio budalu. Idemo u Izrael čim izađeš.

Nemeš - Ne dramite. Pričaćemo kad izađem.

Iako mu je bilo jasno da oni ne žele Marijanu u njegovom životu, on nijednog momenta nije potvrdio da se vraća u roditeljsku kuću. Niti je rekao da će ostaviti Šibenčanku.
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NEMEŠEVA MAJKA: SINE, MARIJANA TE PRAVI BUDALOM!

Izvor: BezZabrane.com, 22.Jun.2011

Uznemirili ga. Otac i majka Nikole Nemeševića ušli su uplakani u kuću Velikog brata i sve vreme molili svog sina da po izlasku iz rijalitija dođe pravo kući. Nemeševa mama Nada nije mogla da zaustavi suze, dok je otac pokušavao da je smiri. Mama Nada - Sve može da se ispravi, samo smrt ne može....

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.