Miley Cyrus: Bila sam jako zla prema Hailey Baldwin

Izvor: Tracara.com, 11.Dec.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miley Cyrus: Bila sam jako zla prema Hailey Baldwin

Miley Cyrus pridružila se Hailey Baldwin i Kendal Jenner u najnovijoj epizodi Carpool Karaoka.  Pored preslušavanja hitova popularne pevačice, trio se osvrnuo i na svoje dugogodišnje prijateljstvo, a Miley je tom prilikom priznala da je kao mala bila jako zlobna prema Hailey. Kako se kroz razgovor ispostavilo, Miley se družila sa manekenkinom starijom sestrom Alailom Baldwin, a njih dve zajedno nikako nisu pristajale na druženje sa Hailey. “Bila sam jako zla prema njoj,” objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je Miley. “Htela je da se igra sa nama a nas dve bismo je zaključale van sobe i bile jako bezobrazne.”  Hailey je potvrdila da se Mailey često zafrkavala sa njom, ali i objasnila da ju je to učinilo onim što danas jeste. “Samo me je osnažilo … Miley je često znala da se šali sa mnom i da mi postavlja potpetice, ali to me je učinilo snažnijom i spremilo za ovu industriju.” Porodice zvezda bile su toliko bliske da je Miley često imala običaj da proslavi Božić kod Baldwinovih u Njujorku. Za Miley je to bilo veselo iskustvo jer, kako tvrdi, u svom rodnom gradu nije imala puno prijatelja. “Bila mi je potrebna mlađa sestra zbog koje bih se osećala kao svako dete,” prokomentarisala je Miley.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PROŠLOST VUČE KORENE: ZLOBA Majli Sajrus ZASLUŽNA ZA USPEH Hejli Boldvin

Izvor: Story, 12.Dec.2018, 11:01

Majli Sajrus pridružila se Hejli Boldvin i Kendal Džener u najnovijoj epizodi Carpool Karaoka. Pored preslušavanja hitova popularne pevačice, trio se osvrnuo i na svoje dugogodišnje prijateljstvo, a Miley je tom prilikom priznala da je kao mala bila jako zlobna prema Hejli. Kako se kroz razgovor...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.