MARKU KONU OPLJAČKALI AUTO!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2010, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKU KONU OPLJAČKALI AUTO!

Opljačkali mu auto! Dok je Marko Kon gledao poslednje beogradsko izvođenje pank opere „Dom za vešanje“ u Sava centru, lopovi su rovarili po njegovom „poršeu“, parkiranom ispred službenog ulaza! Iz automobila ovog kompozitora nestale su vredne stvari: kompjuter

Dok je Marko Kon gledao poslednje beogradsko izvođenje pank opere „Dom za vešanje“ u Sava centru, lopovi su rovarili po njegovom „poršeu“, parkiranom ispred službenog ulaza! Iz automobila ovog kompozitora >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nestale su vredne stvari: kompjuter „mak pro“ sa kompozicijama, privatnim fotografijama i dokumentima, te pečat, ajpod, navigator i tašna „luj viton“, kupljena za Markovu devojku Milicu.

- Lopovi su razbili staklo i ušli u automobil, a zatim povadili iz njega sve što je vredno. Pozvali smo policiju, ali zasad počinioci nisu otkriveni. Žalim za mnogo čim, a najviše za podacima na kompjuteru, pošto nemam kopije - izjavio je Kon za magazin Helou.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marku Konu opljačkali auto!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2010

Dok je Marko Kon gledao poslednje beogradsko izvođenje pank opere "Dom za vešanje“ u Sava centru, lopovi su rovarili po njegovom "poršeu“, parkiranom ispred službenog ulaza! Iz automobila ovog kompozitora nestale su vredne stvari: kompjuter "mak pro“ sa kompozicijama, privatnim fotografijama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.