Maca bez okolišanja: Seks je presudan u vezi

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca bez okolišanja: Seks je presudan u vezi

Maca Diskrecija ponovo se raspravljala sa Gastozom, dok su sedeli u dvorištu.
“Sad sam merkala ove što sviraju, svi imaju ‘smoki'”, zaključila je Maca, a Ejmi ju je upitala kako, samo na osnovu fizičkog izgleda, može to proceni.
“Pa vidim, merkam ih čitavo veče. Znam po veličini koji mi paše, one što nisu uspeli da me zadovolje – ostavljala sam”, rekla je Diskrecija.
Kada ju je Toma upitao da li je za nju seks presudna stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u vezi, Maca je potvrdila.
“Naravno, seks je presudna stvar. Moraš dobro da se seksaš da bi ostao u vezi.”
Nakon ove izjave Gastoz je nastavio da provocira Macu, a ona mu nije ostala dužna:

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Maca Diskrecija: Moraš dobro da se seksaš da bi ostao u vezi!

Izvor: Tracara.com, 18.Jun.2015

Zna ona da proceni! (foto: Screenshot) Izgleda da Maca Diskrecija želi da iskoristi svaku priliku da se pokači sa Gastozom, a tako je bilo i ovaj put kada su sedeli zajedno u dvorištu, dok je ona komentarisala tuđe ‘smokije’. “Sad sam merkala ove što sviraju, imaju mali smoki”, rekla je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.