MIROSLAV ILIĆ ZAROBLJEN U ISTANBULU!

Izvor: Kurir, 02.Feb.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIROSLAV ILIĆ ZAROBLJEN U ISTANBULU!

Zavejan. Među putnicima kojima je zbog snega otkazan jučerašnji let iz Istanbula za Beograd našli su se i Miroslav Ilić i njegova supruga. Avion kompanije „Turkiš erlajnz“ trebalo je da poleti juče u 13.05 časova.

Zavejan.

Među putnicima kojima je zbog snega otkazan jučerašnji let iz Istanbula za Beograd našli su se i Miroslav Ilić i njegova supruga. Avion kompanije „Turkiš erlajnz“ trebalo je da poleti juče u 13.05 časova.

- Čekirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smo se u 11 časova pre podne, a tek u šest uveče su nas vratili u hotel. Nikad mi se ništa slično nije desilo - rekao je revoltirano Ilić.

Kako nezvanično saznajemo, „Turkiš erlajnz“ obezbedio je smeštaj u hotelu porodicama putnika koji su ostali zaglavljeni na aerodromu, a let za Beograd pomeren je za danas u 13.05.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.