Lindsay u vezi sa Nemcem?

Izvor: Tracara.com, 28.Sep.2011, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindsay u vezi sa Nemcem?

Problematična plavuša Lindsay Lohan (Linzi Lohan) ponovo je zaljubljena. Prema pisanju američkih medija, Lindsay je u vezi sa nemačkim dizajnerom Philippom Pleinom.Lindsay i Philipp protekli vikend proveli su u Italiji, gde je on predstavio svoju novu kolekciju.'Lindsay odmara u Philippovoj sobi otkako su došli u Italiju', poručio je izvor blizak Lohanovoj.Philipp je o Lindsay, koja je novo zaštitno lice njegovog brenda izjavio da je prelepa i da će zajedno kreirati jedinstveni imidž.'Lindsay je prelepa, veoma priznata glumica i model. Zajedno ćemo kreirati jedinstveni imidž: prefinjen i luksuzan, ali u isto vreme i pun senzualnosti', rekao je Philipp.Ipak, dok američki mediji nagađaju da li su glumica i dizajner u vezi, iz njenog štaba za odnose s javnošću stigla je vrlo kratka poruka: 'Lindsay nije u vezi sa Philippom Pleinom'.Izvor: Thesuperficial.com

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Lindsay u vezi sa Nemcem?

Izvor: medio.rs, 28.Sep.2011

Problematična plavuša Lindsay Lohan (Linzi Lohan) ponovo je zaljubljena. Prema pisanju američkih medija, Lindsay je u vezi sa nemačkim dizajnerom Philippom Pleinom.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.