Lepa Nata dokazala da je bahata!

Izvor: NaDlanu.com, 09.Sep.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Nata dokazala da je bahata!

Za mnoge prekršaje, da ju je uhvatila policija, dobila bi zabranu upravljanja vozilom, ali nekako ona uvek umakne saobraćajcima. Evo šta se sada dogodilo!

Nataša Bekvalac udarila je svoj automobil marke BMW. Ona je na svom automobilu napravila veliku materijalnu štetu. Nataša važi za bahatog vozača koji ne poštuje saobraćajna pravila, te ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da čudi što joj je takva vožnja donela ovaj finansijski gubitak.- Kako je došlo do nezgode, nije mi poznato jer Nataša nije o tome previše pričala, ali sam video automobil i ne mogu reći da je šteta mala. Ulubila ga je i ogrebala, pa je morala da ga odveze kod limara na popravku.Ova saobraćajka je nije baš preterano potresla, iako su sve svi oko nje uplašili jer znaju da nepažljivo vozi. Valjda će joj sada doći do svesti da mora za volanom da bude pažljivija - kaže naš izvor.Nataša je popravila auto, a u poslednjih dana često ga vozi Vlada Vuksanović, s kojim se ponovo viđa. Koliko ju je popravka koštala, ostalo je nepoznato.Inače, Nata je više puta uhvaćena kako se bahati u saobraćaju. Za mnoge prekršaje, da ju je uhvatila policija, dobila bi zabranu upravljanja vozilom, ali nekako ona uvek umakne saobraćajcima. Kamerama emisije „Paparaco lov“ nije pobegla, pa su je uhvatili kako čak pet puta prolazi kroz crveno svetlo u toku jedne vožnje, a vozila je i žutom trakom. Snimili su je i dok je presecala put drugim automobilima.Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac slupala BMW-a!

Izvor: Svet plus, 09.Sep.2013

Nataša Bekvalac udarila je svoj automobil marke BMW. Ona je na svom automobilu napravila veliku materijalnu štetu. Prema pisanjima nekih medija Nataša je više puta okarakterisana kao bahati vozač što je rezultiralo štetom na vozilu.

Nastavak na Svet plus...

Platila ceh za bahatu vožnju: Nataša Bekvalac slupala BMW?!

Izvor: Svet, 09.Sep.2013

Nataša Bekvalac udarila je svoj automobil marke BMW. Nataša koja važi za bahatog vozača koji ne poštuje saobraćajna pravila je na svom automobilu napravila veliku materijalnu štetu. “Kako je došlo do nezgode, nije mi poznato jer Nataša nije o tome previše pričala, ali sam video automobil...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.