Izvor: Tracara.com, 08.Jun.2011, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena izbacila “Zrno bibera”!

Kao što je i najavila Lepa Brena je juče izbacila još jedan singl sa njenog predstojećeg albuma Začarani krug. Putem njenog zvaničnog sajta, fanovi mogu da SMSom kupe njenu novu pesmu Biber, za koju je muziku i aranžman uradio Željko Joksimović, a tekst napisala Marina Tucaković. Poslušajte... Komentari? :)
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO: Neka vam "Zrno bibera" zazvoni na vašem mobilnom!

Izvor: Svet, 09.Jun.2011, 02:01

Na radost mnogobrojnih fanova odlučeno je da od večeras bude pušten u prodaju putem SMS poruke i "RINGTONE" nove pesme Lepe Brene pod nazivom "Zrno bibera", za koju  je tekst uradila Marina Tucaković, a muziku i aranžman Željko Joksimović.. Da bi ste preuzeli Ringtone pesme Zrno bibera posaljite...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.