LUDILO DOSTIGLO VRHUNAC! Uplakana Aleksandra NAPUSTILA Parove! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2017, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO DOSTIGLO VRHUNAC! Uplakana Aleksandra NAPUSTILA Parove! (VIDEO)

Pukla je, nije više mogla da izdrži...

Niz dramatičnih i veoma emotivnih situacija dešava se ove noći u "Parovima" vezano za Aleksandru Subotić, pa nije ni čudo što je usledila jedna poprilično eksplozivna reakcija Ljubine ćerke.

TUGA BOŽJA: Mala Magdalena (3) PLAČE K'O KIŠA u Parovima, dok joj majka vodi ljubav! (VIDEO)

U toku emisije posvećene nominacijama i ispadanju, povela se žučna rasprava o ljubavnom, sad već to nije trougao već, hajde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kažemo, kvadratu u koji su upleteni Aleksandra, Dalila, Mladen i David.

POTPUNO LUDILO! Aleksandra tajno SLALA PISMO Čabarkapi?! Produkcija u NIKAD VEĆOJ PANICI! (VIDEO)

Veza Aleksandre i Davida je, reklo bi se, na staklenim nogama. Podbadanja i sumnje sevaju na sve strane, a to, naravno, uzrokuje i uvrede, ružne reči...

Drama je, u ovoj situaciji, počela tako što je Subotićeva krenula da vređa Dalilu. Uključili su se ekspresno Mladen i David, i to Aleksandra više nije mogla da podnese. Briznula je u plač, a zatim i samoinicijativno napustila emisiju.

Evo kako je to izgledalo:

Aleksandra NapusTILA Emisiju by SteelT2010

Uz sve ovo, borba nominovanih za spas je, nekako, bar dok se ne dođe do završne faze, u drugom planu. Za sada je sigurno da u rijalitiju ostaju Dalila, koja je osvojila najveći procenat glasova publike, zatim drugoplasirani Joca Gambino, i Gordana Komnen, koja je na trećem mestu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.