Kraj tinejdž ljubavi: Raskinuli Veljko Ražnatović i Anika Đurašković?!

Izvor: Svet, 31.Jan.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj tinejdž ljubavi: Raskinuli Veljko Ražnatović i Anika Đurašković?!

Kako ekskluzivno saznajemo, sin najveće srpske zvezde Cece Ražnatović, Veljko, raskinuo je romansu sa Anikom Đurašković. Naime, priča se da je Veljko već dve nedelje bez devojke na Kopaoniku, gde se provodi sa svojim prijateljima.
Na njenom instagram profilu više nema nijedne fotografije sa Veljkom, tako da je time verovatno želela da poruči da je između njih sve gotovo. Ćerka biznismena Mila Đuraškovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << trenutno se nalazi u Londonu.
Još jedan od eventualnih dokaza raskida romanse može biti i rečenica koja stoji na Veljkovom instagramu:
A ti, ti si ostala sama. I niko saznati neće šta je bilo među nama“.

Poslednja zajednička fotografija ovog para nastala je na Kopaoniku 6. januara.
Veljko i Anika bili su u vezi od aprila prošle godine. Pre Anike, on se zabavljao sa Mašom Terzić i Lunom Đogani. Veljko među svojim vršnjakinjama, ali i starijim devojkama, važi za pravog zavodnika.
Koja je sledeća?
Tekst: Dragan D. Kecman
Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljko ostavio Aniku?

Izvor: Tracara.com, 31.Jan.2015

Kraj romanse? (foto: Facebook) Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, navodno je raskinuo romansu sa Anikom Đurašković. Prema pisanju Sveta Veljko je već dve nedelje bez devojke na Kopaoniku, gde se provodi sa svojim prijateljima. Na Anikinom Instagramu više nema ni jedne zajedničke...

Nastavak na Tracara.com...

Veljko Ražnatović raskinuo s devojkom?! FOTO

Izvor: Svet plus, 01.Feb.2015, 12:05

Veljko Ražnatović raskinuo je višemesečnu vezu s Anikom Đurašković, ćerkom poznatog biznismena Mila, a spekulacije o kraju ljubavne romanse podgrejale su i činjenice da je sin popularne folkerke već dve nedelje na Kopaoniku s prijateljima.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.