Korona krenula iz kuće Ražnatovića: Estrada u panici

Izvor: Tracara.com, 10.Jun.2020, 16:53

Korona krenula iz kuće Ražnatovića: Estrada u panici

Tragom vesti da su Ceca Ražnatović i njen sin Veljko pozitivni na korona virus, mediji su istraživali kako je došlo do toga da je u domu Ražnatovića stvoreno novo žarište ove opake bolesti. Folk zvezda organizovala je u četvrtak proslavu rođenja unuka Željka, gde je okupila mnogo poznatih ličnosti. Među zvanicama su bile Sanja Đorđević sa ćerkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Jovana i Željko Joksimović, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Filip Krajinović, Marina Visković, Aleksandra Prijović, Maja Berović, Marijana Mateus, Aco Pejović i supruga, Miloš Nadeždin. Na proslavi su bili i Dušica Jakovljević i Stevan Radivojević koji su ranije već testirani pozitivno na koronu. View this post on Instagram Rastemoooo!!!!! A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 5, 2020 at 2:27am PDT Ipak, niko od navedenih nije želeo da da izjavu novinarima, piše Nova.rs. Ovaj portal juče je kontaktirao neke od gostiju na Cecinoj proslavi, te većina njih nije želela da komentariše ili je bila nedostupna. Odgovor na pitanje da li će se testirati ili su testirani, dao je Ivica Dačić, koji je rekao da je testiran putem vađenja krvi, ali da su rezultati negativni. O tome da je Cecina proslava jedno od novih žarišta koronavirusa, govori broj onih čiji su rezultati testa na koronavirus pozitivni. Koliko bi ih još moglo biti, s obzirom na više desetina gostiju koji su prisustvovali slavlju, ostaje da vidimo. Ali sudeći po trenutnoj situacija, ova brojka nije konačna. The post Korona krenula iz kuće Ražnatovića: Estrada u panici appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA U DOMU RAŽNATOVIĆA - Ceca i Veljko su POZITIVNI u IZOLACIJI, a evo GDE su SADA Bogdana i Željko

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020

Veljko se zabrinuo za suprugu i sina...Danas je odjeknula vest da su Svetlana Ceca Ražnatović i njen naslednik Veljko Ražnatović pozitivni na koronu, nakon čega se saznalo i da Anastasija Ražnatović nije zaražena...Podsetimo, veliko slavlje u domu Ražnatovića je primilo ogroman broj poznatih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.