Kako unaprediti e-poslovanje?

Izvor: Prva.rs, 10.Apr.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako unaprediti e-poslovanje?

Od 15-17. aprila, na Paliću će biti održana 14. po redu Konferencija E-trgovina, najveći i najstariji skup o e-poslovanju u Srbiju.
Konferencija okuplja domaće i inostrane stručnjake u oblasti e-trgovine sa ciljem da preduzetnicima, menadžerima, informatičarima, i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje, omogući analizu trenutnog stanja, ali i ukaže na pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja u zemlji i regionu. Ovogodišnji program konferencije čine 54 prezentacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sedam tematskih panela i dve specijalizovane radionice sa primerima iz prakse. 
Dragan Varagić, direktor programskog odbora Konferencije E-trgovina, otkriva neke od najzanimljivijih tema kojima će se ovogodišnja Konferencija baviti:
- Jedan od panela koji bih izdvojio posvećen je finansiranju startap kompanija. Na njemu će govoriti Nebojša Vasiljević, pomoćnik ministra u Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija. Kada je reč o predavanjima, prvog dana će biti predstavljene dve veoma uspešne on-line prodavnice. Fokus će biti na problemima sa kojima su morali da se suoče i da ih reše da bi postigli uspeh koji imaju danas. 
Drugog dana, Goran Bajazetov će u svom motivacionom govoru u oblasti veb dizajna, objasniti kako lični napredak osobe dovodi do velikih poslova i uspeha. Ono što bih izdvojio trećeg dana Konferencije jeste pitanje: Šta je donela pojava mobilnih aplikacija i platformi, a na ovu temu će govoriti Aleksandar Petković – kaže Varagić.
Neke od tema Koferencije biće i: Internet marketing, online PR, social media, platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu, sistemi zaštite el. transakcija na Internetu, e-banking, brokersko poslovanje na Internetu, uloga osiguranja u procesu e-trgovine…
Na Konferenciji će tradicionalno biti dodeljena nagrada “E-trgovina award 2014 ” za najbolja domaća “e-business” i “e-commerce” rešenja u protekloj godini.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveća konferencija o poslovanju na internetu od utorka na Paliću

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2014, 11:22

Konferencija E-Trgovina, naveća konferencija u ragionu iz oblasti poslovne primene interneta, održaće se tradicionalno na Paliću, od 15. do 17. aprila.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.