JELENA VUČKOVIĆ NA LEKOVIMA ZBOG GRANDA!

Izvor: Kurir, 06.Jun.2011, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA VUČKOVIĆ NA LEKOVIMA ZBOG GRANDA!

U bedaku. Jelena Vučković teško je podnela ispadanje iz daljeg takmičenja u „Zvezdama Granda“. Celu noć su je tešili najbliži, a posebno mama Goca Božinovska. Međutim, tek kad je popila „bensedin“, malo je došla sebi.

U bedaku.

Jelena Vučković teško je podnela ispadanje iz daljeg takmičenja u „Zvezdama Granda“. Celu noć su je tešili najbliži, a posebno mama Goca Božinovska. Međutim, tek kad je popila „bensedin“, malo je došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sebi.

- Verovala je da će dogurati do Arene i zaista joj je teško palo ispadanje. Iako je pre početka takmičenja njena majka želela da joj pomogne u karijeri, ona je htela da sve sama zasluži. Jelenini snovi su u subotu uveče pali u vodu i bila je očajna. Provela je noć u suzama - priča za Kurir dobro obavešteni izvor.

Goca Božinovska nam je potvrdila da su ona i ćerka provele teške trenutke.

- Naravno da je teško podnela, pa svakom takmičaru bude krivo. Ali, rekla sam joj da je lepa, zgodna, pametna, da lepo peva i da će sigurno uspeti, nek se ne nervira previše.

Jelena još uvek spava, treba joj malo vremena da se odmori - rekla nam je folkerka.

Uz mamu je sve lakše!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Božinovska: Kada je Jelena ispala osetila sam ogromno olakšanje!

Izvor: Svet, 06.Jun.2011

Iako je mlada učesnica "Zvezda Granda" Jelena Vučković preksinoć ronila gorke suze zbog napuštanja takmičenja, njena majka, folk pevačica Goca Božinovska, imala je pomešana osećanje sreće i tuge. Naime, dok je Jelena plakala, Goca je, kako je priznala, u prvom momentu osetila olakšanje jer...

Nastavak na Svet...

Jelena Vučković ne prestaje da plače, Goca Božinovska poručuje: Drago mi je što je ispala!(VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 06.Jun.2011

Iako je mlada učesnica „Zvezda Granda“ Jelena Vučković preksinoć ronila gorke suze zbog napuštanja takmičenja, njena majka, folk pevačica Goca Božinovska, imala je pomešana osećanje sreće i tuge. Naime, dok je Jelena plakala, Goca je, kako nam je sama priznala, u prvom momentu osetila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.