JELENA TOMAŠEVIĆ PRATI MUŽA PO EVROPI!

Izvor: Kurir, 11.Okt.2011, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA TOMAŠEVIĆ PRATI MUŽA PO EVROPI!

Flaster! Jelena Tomašević u stopu prati svog supruga Ivana Bosiljčića jer je postala mnogo ljubomorna, saznaje Kurir!

Flaster!

Jelena Tomašević u stopu prati svog supruga Ivana Bosiljčića jer je postala mnogo ljubomorna, saznaje Kurir!

Izvor Kurira blizak mladencima kaže da Jelenu ni poodmakla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trudnoća ne sprečava da odlazi na nastupe svog dragog, pa čak i na one u dijaspori.

- Jelena je postala strašno ljubomorna i ne odvaja se od Ivana. Čak je počela da odbija nastupe koji se vremenski poklapaju sa Ivanovim - ističe naš sagovornik i dodaje:

- Ranije nije bila takva, ali u poslednje vreme ništa ne pomaže. Čak ni Ivan ne može da je ubedi da nema zbog čega da strahuje i da joj je veran.

Tomaševićkin PR menadžer Ninoslav Prodanović za Kurir, međutim, kaže da u tim pričama nema istine.

- To je nemoguće, pošto Ivan od svadbe provodi 24 časa dnevno na snimanju nove Šotrine serije u Novom Sadu. Jedino ako ide na te nastupe a da ja to ne znam. A Jelena je ovih dana zauzeta planovima vezanim za svoju karijeru i nastupe koji je čekaju u narednom periodu - rekao je Prodanović.

(D. K. - Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Tomašević prati Ivana u stopu!

Izvor: S media, 11.Okt.2011

Pevačica Jelena Tomašević u stopu prati svog supruga glumca Ivana Bosiljčića, jer je postala mnogo ljubomorna...Izvor Kurira blizak mladencima kaže da Jelenu ni podmakla trudnoća ne sprečava da odlazi na nastupe svog dragog, pa čak i na one u dijaspori...- Jelena je postala strašno ljubomorna...

Nastavak na S media...

Nevolje u raju porodice Bosiljčić: Jelena se zbog ljubomore ne odvaja od Ivana?!

Izvor: Svet, 11.Okt.2011

naslov: . Nevolje u raju porodice Bosiljčić: Jelena se zbog ljubomore ne odvaja od Ivana?!. . . . excerpt: . Jelenu ni poodmakla trudnoća ne sprečava da odlazi na nastupe svog dragog, pa čak...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.