Ivan Ivanović se pomirio sa ženom?

Izvor: Poznati.info, 19.Jan.2013, 06:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović se pomirio sa ženom?

Zorica, bivša Ivanova supruga, sedela je u publici sa ćerkom Stašom

Ivan Ivanović ugostio je večeras u svojoj emisiji, između ostalih, i čuvenog glumca  Džona Čailsa, koji tumači lik  Bojsija u legendarnoj seriji „Mućke“.

Ipak, lepo iznenađenje je bilo i to što je večeras u publici sedela i bivša Ivanova supruga Zorica, kao i njihova ćerka Staša. Nakon dužeg vremena je vratio i šolju, na kojoj je slika njegove porodice. Da li je, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << što se već neko vreme šuška, pomirenje na pomolu?

Džon Čails je najviše priičao o svojim ulogama, ali i o privatnom životu.

- Prvi put sam u ovom delu Evrope i u Srbiji. Većina Engleza ne zna gde je vaša zemlja – iskren je bio Bojsi.

On nije propustio priliku da ispriča razne dogodovštivine sa snimanja serije “Mućke”:

- Svi smo bili kao mala porodica, super smo se slagali. Nismo mislili da će emisija otići dalje od Londona. Što se tiče moje uloge, mislim da sam bio mnogo bolji od Del Boja. Bio sam bogatiji, superiorniji – rekao je u šali.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li se Ivan Ivanović pomirio sa ženom?!

Izvor: Scandal.rs, 19.Jan.2013

Ivan Ivanović ugostio je sinoć u svojoj emisiji, između ostalih, i čuvenog glumca Džona Čailsa, koji tumači lik Bojsija u legendarnoj seriji „Mućke“. Ipak, lepo iznenađenje je bilo i to što je večeras u publici sedela i bivša Ivanova supruga Zorica, kao i njihova ćerka Staša. Nakon...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.