Ivan Ivanović: Čiji je najmanji?

Izvor: Svet, 14.Avg.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović: Čiji je najmanji?

Voditelj Ivan Ivanović drži se tradicije! Voditelj je već treću godinu za redom odlučio da obraduje dame i podelio fotografiju sa prijateljima – na kojoj su svi kao od majke rođeni! Doduše, imaju aksesoar – šešire kojima su pokrili svoj ponos.
“Šeširi vol 3 #tradicija #čiji je najmanji”, napisao je Ivanović ispod fotografije.
Podsetimo, sličnu fotografiju voditelj je izbacio 2012, a kada je shvatio koliko se sviđa ženskoj populaciji radnju je ponovio i godinu dana kasnije. Tradicija se nastavila, te smo evo i ove godine počašćeni maltene istovetnom fotografijom.
Autor: Life Content
Foto: Twitter
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tradicionalno golišav: Voditelj opet pita čiji je najmanji!

Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2014

Voditelj Ivan Ivanović drži se tradicije! Voditelj je već treću godinu za redom odlučio da obraduje dame i podelio fotografiju sa prijateljima – na kojoj su svi kao od majke rođeni! Doduše, imaju aksesoar – šešire kojima su pokrili svoj ponos...“Šeširi vol 3 #tradicija #čiji je najmanji”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.