Hurem sudija u Iks Faktoru

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hurem sudija u "Iks Faktoru"

Glumica Mirjem Uzreli, koja se proslavila kao sultanija Hurem u seriji "Sulejman veličanstveni", nastaviće karijeru kao sudija u turskoj verziji "Iks Faktora".

Producenti emisije su uvereni da će im glumica pomoći u podizanju gledanosti šoua, a Mirjem će zarađivati 30,000 evra po epizodi. "Snimanje je trebalo da počne u decembru, ali su ga prebacili za mart sledeće godine, jer će Mirjem roditi u januaru", kazao je izvor blizak produkciji. Glumica će se tako posle godinu dana pauze vratiti svojoj karijeri i Instanbulu, nakon što je radi serije "Sulejman veličanstveni" završila na na jednoj klinici u Nemačkoj gde se lečila od depresije. Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.